Boek direct op de website en krijg altijd de beste prijs!

Het hotel heeft 21 gerestylde kamers en deze zijn een uitstekende basis voor jouw verblijf in Amsterdam. De inrichting van de kamers is geinspireerd door de prachtige magnolia boom in de tuin van onze buurman. Alle rookvrije kamers beschikken over een eigen badkamer met bad of douche, föhn, verwarming, flat screen TV, een draadloze WIFI internetverbinding, telefoon, bureau met stoel.

We hebben een aantal kasten vervangen door handige rekjes met kleerhangers zodat je meer ruimte hebt in de kamers zelf. En de kunst in de kamer, die mag je zelf maken! Op de kleurrijke gangen hangen verschillende artikelen die je tijdens het verblijf kunt pakken en gebruiken.

Het is een monumentaal huis zonder lift en met die typisch Amsterdamse trappen; daarom loopt er altijd iemand mee naar de kamer die ook de bagage meeneemt.

Extra´s

Naast de gewone hotelkamers heeft het hotel een aantal extra mogelijkheden om jou net die kamer indeling te geven die het beste past bij jouw verblijf en wensen. Je kunt bijvoorbeeld ook een volledig uitgeruste ensuite keuken met koelkast, magnetron/oven, kookplaat en keukentafel met stoelen huren. De kamer is dan te gebruiken als studio voor een wat langer verblijf. Een kamer met (slaap)bank behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor families is er een ruime kamer met een eigen ruime badkamer,  1 dubbel bed en twee losse bedden voor de kinderen en een tuin. 

Liever een hele verdieping voor jezelf? Vraag naar de mogelijkheden van het Penthouse met drie slaapkamers en drie badkamers.

Standaard Single

Comfortabele, in rustige kleuren gedecoreerde eenpersoonskamer met een 2 meter lang single bed met kraakhelder wit linnen, een bureau, een vrolijk gekleurde HAY stoel en een flatscreen TV. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet, föhn en fair trade zeep & shampoo. Aan de muur zijn de kleerhangers bevestigd die samen met diverse andere onverwachte items de kamer een twist geven. Gratis Wi-Fi is beschikbaar op alle kamers. Op dit aan de voorzijde gelegen kamertype is het niet mogelijk om een extra bed bij te plaatsen.

Boek deze kamer

Standaard Double of Twin

Comfortabele, stijlvol gedecoreerde tweepersoonskamer met optie voor 1 double bed of twee eenpersoonsbedden met kraakhelder wit linnen. Er is een bureau met stoel, een vrolijk gekleurde HAY stoel en een flatscreen TV. Alle kamers hebben een eigen douche of bad, toilet, föhn en fair trade zeep & shampoo. Aan de muur zijn de kleerhangers bevestigd die samen met diverse andere onverwachte items de kamer een twist geven. Gratis Wi-Fi is beschikbaar op alle kamers. Op dit kamertype is het niet mogelijk om een extra bed bij te plaatsen.

Boek deze kamer

Triple

Ruime en elegant ingerichte tweepersoonskamers gedecoreerd in zachte kleuren met optie voor 1 double COCO-MAT bed en 1 single bed of twee eenpersoonsbedden van COCO-MAT en 1 single bed met kraakhelder wit linnen. Er is een bureau met stoel, een vrolijk gekleurde HAY stoel en een flatscreen TV. Alle kamers hebben een eigen douche of bad, föhn en fair trade zeep & shampoo. Aan de muur zijn de kleerhangers bevestigd die samen met diverse andere onverwachte items de kamer meer vloeroppervlakte en een leuke twist geven. Gratis Wi-Fi is beschikbaar op alle kamers.

Boek deze kamer