Contact

 

Hotel The Neighbour's Magnolia

Willemsparkweg 205
1071 HB Amsterdam
Nederland
T: +31 (0)20 676 9321
E: info@magnoliahotelamsterdam.com

Tram

Tram 2 gaat van het NS Centraal Station in 20 minuten rechtstreeks naar het hotel (halte Cornelis Schuytstraat) en stopt op verschillende plekken in de stad waar geshopt, gegeten, gedronken en gedanst kan worden. Je kunt ook verder rijden naar het World Fashion Centre, het Slotervaart Ziekenhuis en het NKI Antonie van Leeuwenhoek.

Tram 5, met halte voor het Stedelijk Museum, brengt je naar het World Trade Centre, NS Station Zuid, Amstelveen voor het winkelcentrum, het beroemde Cobra musuem en natuurlijk de vele kantoren.

Tram 12 brengt je direct naar het RAI Congrescentrum.

Parkeren

Betaald parkeren is verplicht in heel Amsterdam en pas op, de controle is streng! Parkeren in de straat voor of vlakbij het hotel is mogelijk voor €6,- per uur, parkeren is gratis op zondag en erkende feestdagen. P+R Parkeren bij het Olympisch Stadion of World Fashion Centre is € 8,00 per 24 uur.

VALET PARKING bieden we ook, in samenwerking met WeParc. Download de app of vraag naar meer info.

Schiphol Airport

Een shuttle bus van en naar de luchthaven Schiphol is elk half uur beschikbaar vanaf en naar het hotel. De bus voor vertrek vanaf het hotel moet ruim van te voren worden gereserveerd. Vanaf Schiphol vertrekt er een shuttlebus elk half uur buiten de aankomsthal. Tickets kunnen bij de buschauffeur worden gekocht. Een enkele reis kost € 17,00/retour € 27,00. Zie de website: Connexxion Schiphol Hotel Shuttle.

Je kunt ook eenvoudig vanaf de luchthaven met bus 397 (kaartje in bus € 5,-) uittappen bijde halte Emmastraat. Je loopt dan in 5 minuten naar het hotel

Neem contact met ons op